F1 Circuit Zandvoort Hoodie collectie...

Na het succes met onze Formule 1 overhemden en poloshirts was de vraag groot naar een sweater collectie. In ons thema History of racing & Zandvoort hebben wij strakke designs ontworpen. Onze race Sweaters & Hoodies zijn allemaal gemaakt van organic cotton en hebben een prachtige pasvorm. Made in Holland & Stijl tot ver na de finish.

Sweaters gemaakt van organic cotton...

Onze Zandvoort sweaters worden gemaakt van hoogwaardig Organic cotton. Wij vinden het belangrijk dat onze sweaters op een verantwoorde manier geproduceerd worden en bestaan uit mooi materiaal. Bij een sweater is het ook belangrijk dat hij een perfecte pasvorm heeft. Een goede sweater wil je het liefst de hele dag dragen. Aan de binnenkant van onze sweaters bevindt zich brush cotton wat zorgt voor een extra zacht gevoel! Ook leuk om te weten is dat het hele productie proces van ontwerp tot labelen van onze sweaters in Nederland gebeurd.

Zandvoort sweaters in race thema...

Toen de Formule 1 terug keerde naar Zandvoort zijn wij hierop in gaan spelen door onze eigen collecties te gaan ontwerpen. Wij veroverde Nederland met onze unieke race overhemden en poloshirts en kregen de vraag of deze collectie ook uitgebreid kon worden met truien en T-shirts. Onze circuit Zandvoort sweaters zijn qua ontwerpen clean en met een strak design. Goed te combineren met een leuk race overhemd of op een frisse zomer avond over je racepolo. Onze Zandvoort sweaters hebben altijd een mooie kwaliteit en pasvorm.