Formule 1 overhemden...

Misschien wel de meest unieke Formule 1 collectie van Nederland. Onze race & circuit overhemden zijn uniek in hun soort. Ieder shirt is gemaakt op hoogwaardig katoen en voorzien van leuke toerenteller raceknopen. Onze racecollectie is draagbaar tijdens een race voor de tv maar ook naar kantoor of het café.

Raceoverhemden met een twist...

Wij ontwikkelen onze racecollectie samen met onze partner R2 Amsterdam, een specialist op het gebied van shirts with a twist. De printen uit de R2 Limited Zandvoort collectie zijn uniek en exclusief verkrijgbaar bij ons in de winkel en in onze webshop. Ieder raceshirt word gemaakt op hoogwaardig katoen. Het thema van 2023 is Zandvoort History of racing. Wij nemen u mee naar de race geschiedenis van deze mooie kustplaats.

 

Bekijk Vlug onze nieuwste video...

Ieder shirt uitgevoerd met toerenteller-knopen...

Al onze raceshirts worden uitgevoerd met unieke toerenteller-drukknopen. De toerenteller-knopen zitten bevestigd aan de kraag en aan de manchetten van het race-overhemd. De knopen zijn voorzien van handige druksluiting. Ook op onze racepolo's hebben wij deze knopen toegepast.

Thema 2023 is Zandvoort the History of racing...

Het nieuwe thema voor onze racecollectie in 2023 is 'Zandvoort the history of racing'. Wij nemen jullie mee naar de tijd waarin het allemaal begon. De eerste race in Zandvoort 1939 was eigenlijk een stratenrace, pas in 1948 was de bouw van het circuit af en op 7 augustus werd hier de eerste race gereden. In 1952 vond de eerste officiële Formule 1 race plaats. Op de website van circuit Zandvoort lees je meer leuke feitjes over de geschiedenis van circuit Zandvoort. Op onze shirts o.a. beelden van het oude Zandvoort en de klassieke F1 auto's.


Bekijk ook eens onze unieke Formule 1 polo collectie