Vlug in de media

Het succes van onze overhemden begon bij onze vaste klanten maar onze landelijke doorbraak is te danken aan alle media aandacht rondom onze race collectie. Op deze pagina een compilatie van berichten op o.a. NOS, Ziggo sport, Telegraaf, Haarlems dagblad en vele andere die de moeite hebben genomen om onze winkel en collectie op een leuke manier in beeld te brengen. Hiervoor onze dank.

Na de eerste overwinning van Max Verstappen op Zandvoort 2021

Heel veel positieve aandacht voor onze shirts

1 van onze GP overhemden en polo's al eens gezien op de tv? Tijdens de Dutch GP van 2021 en 2022 was er veel media in ons mooie Zandvoort aanwezig. Wij zijn deze diverse kanalen dan ook enorm dankbaar voor de publiciteit voor Zandvoort. Mede door deze aandacht is ook het succes van onze eigen R2 Limited Zandvoort collectie ontstaan. Mocht je onze shirts ergens in de media hebben gespot? Laat het ons dan weten. Wij zijn hier uiteraard erg trots op en plaatsen de link hiervan graag op onze website.

2022

2021

Raceauto overhemden gezien op tv?

Nu de Formule 1 in Nederland zo populair is geworden en veel bekeken word op Viaplay en Ziggo ziet u steeds vaker bekende presentatoren in beeld met overhemden en polo's met daarop afgebeeld de leukste racewagen prints. Ook dit voorjaar hadden wij zo een gaaf raceauto shirt in onze collectie. Dit raceauto overhemd uit de Fred's racing collection van het merk a Fish named Fred werd in de Viaplay uitzending gedragen door Tom Coronel. De print van dit stoere raceshirt betrof de Mille Miglia en Tom Coronel droeg dit raceauto shirt in de uitzending van Viaplay onder een gaaf blauw Jersey colbert. Zie onze facebookpost van Maart 2022

Tom Coronel in Viaplay uitzending met raceauto overhemd.

Bovenstaand shirt met raceauto print gedragen door Tom Coronel in de uitzending van Viaplay is helaas uitverkocht. Dit shirt met raceauto print was uit de Fred's racing collectie van a Fish named Fred. Bekijk de raceauto overhemden uit onze eigen collectie die wij momenteel op voorraad hebben.

Ben je nieuwsgierig naar onze collectie? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief of bekijk de R2 Limited Zandvoort collectie online...