• Gratis verzending
  • Unieke F1 rugtas cadeau

Formule 1 shirts

Unieke Formule 1 shirts met race en circuit prints. Deze speciale Zandvoort Edition overhemden en polo's van R2 Amsterdam zijn exclusief te koop bij Vlug Menswear. Geniet in stijl van de Dutch GP in Zandvoort.

Formule 1 polo's   |   Formule 1 overhemden

F1 polo's

F1 overhemden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang een paar keer per jaar mail betreft de ontwikkelingen van onze winkel. Ook krijg je als eerste bericht over de nieuwe R2 | Limited Zandvoort collectie

ACTIE: unieke F1 rugtas cadeau

Bij aankoop van een R2 Zandvoort Edition overhemd of polo ontvangt u een unieke Formule 1 Zandvoort rugtas cadeau.

R2 Amsterdam | Zandvoort Edition

De R2 Zandvoort Edition is ontstaan uit spontaniteit tussen Mike Weijman (R2) en Ben & Dave Vlug van Vlug menswear. De heren delen een passie voor autosport, Formule 1 en Zandvoort. Na het geweldige succes met de raceoverhemden van R2 tijdens de GP Zandvoort in 2021 merkte wij dat er behoefte is aan een stijlvolle kledinglijn met als thema autosport. De eerste shirts die wij verkochten zijn ontworpen en gemaakt door R2 Amsterdam. R2 staat internationaal bekend als marktleider op het gebied van stijlvolle print overhemden. In de aanloop naar de Formule 1 race in Zandvoort 'September 2021' heerste er een bijzondere energie in het kleine dorpje aan de kust en ademde Zandvoort autosport op het hoogste niveau. Alles klopte en als grote bonus voor Zandvoort en alle race fans won Max Verstappen deze prachtige race. Juist uit deze mooie energie en de passie van R2 voor het circuit van Zandvoort en autosport is de Zandvoort Edition van R2 geboren. Dit is de plek waar een specialist in 'print' overhemden de samenwerking met een 'local hero' zocht met dezelfde passie en visie. Een stijlvolle raceprint collectie  op de markt brengen voor mannen, die net als wij, zo genieten van deze mooie momenten in de autosport. Raceshirts with a twist!

 

Circuit Zandvoort en raceauto prints

De R2 Amsterdam | Zandvoort Edition collectie bestaat uit overhemden en poloshirts voor mannen die gek zijn op autosport en Formule 1. De F1 shirts zijn stijlvol en kunnen gedragen worden tijdens een raceweekend maar ook zeker naar kantoor of het café. De ontwerpen hebben allemaal een eigen betekenis met betrekking op autosport. Zo is één van onze absolute bestsellers het overhemd met het circuit van Zandvoort. Het shirt met klassieke en moderne raceauto's is een echte eyecatcher en neemt je mee door de history of Formula 1. Ook met trots presenteren wij onze GP 2022 polo met Dutch circuit Zandvoort print , die u draagt voor de tv of in het café. Deze GP polo met Dutch circuit Zandvoort print is verkrijgbaar in het wit en oranje van maat S t/m 3 XL.

 

Officieel verkooppunt

De kracht van de Formule 1 in Zandvoort is dat het een klein dorp lukt om een gigantisch event te organiseren. Waarom? Er zit wilskracht en passie achter. Juist om die reden is er voor gekozen door R2 om de speciale Zandvoort lijn, de volledige verkoop en aftersales exclusief bij Vlug Menswear onder te brengen. Vlug Menswear die met bijna 30 jaar winkel ervaring in Zandvoort passie heeft voor zijn bedrijf en producten. Zo heeft u als fan van onze F1 shirts, altijd een aanspreekpunt die meteen weet waar uw vraag over gaat. Kunt u de complete collectie passen in een dorp waar de racevlag altijd uit hangt en ervaart u altijd datzelfde gevoel wat wij met onze raceshirt collectie ervaren. U bestelt uw Formule 1 shirts bij Vlug Menswear, gevestigd in het gezellige centrum van Zandvoort, waar Ben en Dave Vlug (vader & zoon) altijd voor u klaarstaan.