Zandvoort History Of Racing Collection | De Race Collectie Met Een Twist...

Sinds 2021 maken wij in samenwerking met R2 Amsterdam misschien wel de meest unieke race collectie van Nederland. Wij ontwerpen onze race collectie vanuit passie en hier maken wij het verschil. Kwalitatief hoogwaardige stoffen, limited designs en een perfecte pasvorm. Wij combineren dit met de service van ons familiebedrijf uit Zandvoort! Onze Formule 1 race collectie draag je niet alleen tijdens een race voor de tv maar is ook draagbaar voor naar kantoor of het café! Bekijk ook eens de Hoodies & T-shirts uit onze History Of Racing collectie. Style Far Beyond The Finish!

Zandvoort History Of Racing | Polo's With Style Far Beyond The Finish...

In samenwerking met R2 Amsterdam hebben wij deze unieke Zandvoort circuit polo collectie ontworpen. Deze prachtige piqué polo met circuit Zandvoort design is verkrijgbaar in drie kleuren. Met enige regelmaat spot u onze GP polo's ook op tv. Bekijk eens onze media pagina wie er allemaal leuke artikelen of rapportages gemaakt hebben over onze Historic GP collectie.

Zandvoort History Of Racing | Hoodies With Style Far Beyond The Finish...

De Hoodie collectie van Zandvoort History Of Racing is gemaakt van top kwaliteit Organic Cotton. Onze unieke print ging door het dak tijdens de Dutch GP 2023 en is hierna ook een basis print geworden in onze Historic Zandvoort Hoodie collectie. Uiteraard hebben wij onze Hoodie print met Zandvoort History Of Racing voor 2024 wel een kleine make-over gegeven. Het lettertype is aangepast naar nieuwe stijl, de coördinaten zijn veranderd in de lokatie van het meest bekende Formule 1 circuit van Nederland en uiteraard zijn de History Of Racing Hoodies nu verkrijgbaar in nieuwe kleuren. Een leuk detail op onze Zandvoort hoodie is het nieuwe looplabel met Zandvoort History Of Racing in de capuchon. Dus ook met onze nieuwe Zandvoort Hoodies ga ben je stijlvol tot ver na de finish. 

Zandvoort History Of Racing | T-Shirts With Style Far Beyond The Finish...

Uiteraard mogen in de stijl van de Historische Gp in Zandvoort de T-shirts niet ontbreken. Zandvoort History Of Racing komt met unieke T-shirts in stoere kleuren en uiteraard weer eigen designs. Ook bij onze Historic GP T-Shirts mogen de inmiddels bekende looplabels niet ontbreken. U Herkend een Zandvoort History Of Racing T-shirt aan het bekende label. Draag ook onze History of Racing T-shirts weer met stijl tot ver na de finish.

Steve McQueen Le Mans Collectie | Jackets with style far beyond the finish...

De Steve McQueen Le Mans-collectie is een eerbetoon aan de onsterfelijke connectie tussen de legendarische acteur en de epische wereld van de autosport. Geïnspireerd door McQueen's iconische rol in de film "Le Mans" uit 1971, weerspiegelt deze collectie niet alleen de stijl van de man zelf, maar ook de rauwe passie en het tijdloze avontuur van de racewereld.

Leren jacks, met de ruige charme die McQueen belichaamde, voegen een vleugje rebellie toe aan de collectie. Deze stukken dragen het erfgoed van de racecultuur met zich mee, waarbij elke veeg en vlek een verhaal vertelt van snelheid, bochten en de onvoorspelbaarheid van de racebaan.

Neem contact met ons op voor overleg over de juiste maat...

Informatie aanvraag:

Inschrijven nieuwsbrief:

R2 Amsterdam & Vlug menswear hoe het begon...

Dat onze raceshirts uniek zijn wist je al, maar hoe wij hiermee zijn begonnen is nog specialer. In 2021 tijdens de aanloop naar de Heineken Dutch GP kwamen wij in contact met Mike Weijman van R2 Amsterdam. Mike had een overhemd ontworpen met hierop een waanzinnige print met het circuit van Zandvoort. Wij kochten dit shirt direct in en wisten hiervan tijdens de Dutch GP 2021 in korte tijd een landelijk succes van te maken. De raceshirts kwamen veelvuldig in de media en de bestellingen kwamen overal vandaan. Dit was aanleiding om met R2 Amsterdam een unieke samenwerking aan te gaan...de R2 Amsterdam | Limited Zandvoort collectie was geboren. 

Uniek in Nederland met onze eigen race ontwerpen...

Om ons te blijven onderscheiden ontwikkelen wij samen met R2 Amsterdam onze eigen race printen. In de verzadigde markt van Formule 1 producten proberen wij iets totaal anders te brengen. Wij zijn van begin tot eind betrokken bij de ontwikkeling van de raceprinten. De ontwerpen maken wij in een thema. Het thema van onze nieuwe F1 collectie van 2023 is History of racing. Wij nemen jullie mee naar de klassiekers van vroeger. De auto's waar wij nog steeds van kunnen genieten en waar de autosport allemaal mee begonnen is. Onze raceshirts worden gemaakt op hoogwaardig katoen en hebben een mooie pasvorm