• Gratis verzending
  • Unieke F1 rugtas cadeau

Ons verhaal

Vlug Menswear is een familiebedrijf opgericht in 1992 door Ben en Ida Vlug. In 2003 kwam hun oudste zoon Dave het bedrijf versterken en is de winkel geworden wat hij nu is. De opzet van onze winkel is altijd geweest om ons te onderscheiden van de markt. Zo begonnen wij ruim 28 jaar geleden met de verkoop van aparte design overhemden. Onze inmiddels vele vaste klanten kwamen uit het hele land naar Zandvoort voor onze bijzondere shirts. In de loop der jaren hebben wij niet stil gezeten en is onze collectie flink uitgebreid. Onderscheiden van de markt en alles net even anders doen dan onze collega's is de rode draad gebleven. Mede door de terugkomst van de Dutch GP in Zandvoort hebben wij in samenwerking met R2 Amsterdam een eigen overhemden en polo lijn in de markt weten te zetten. Ontworpen in een stijl die naadloos aansluit op ons concept maar dan met een grote knipoog naar de Grand Prix van Zandvoort.

Service

Service hebben wij heel hoog in het vaandel staan. Bij ons is eigenlijk niks te gek. Wij staan voor de kwaliteit van onze producten, en mocht er toch iets niet helemaal goed zijn dan word dit altijd zo snel mogelijk opgelost. Koopt u broeken bij ons en zijn deze te lang, dan hebben wij een eigen vermaak service. In de meeste gevallen is uw broek binnen 1 dag ingekort en soms al dezelfde dag klaar. Wij vinden het belangrijk om u te voorzien van goed advies, maar voelen het ook goed aan als u even rustig wilt rondkijken.

Unieke collectie

Wij onderscheiden ons doormiddel van ons aanbod. Wij hebben het gehele jaar ruim 4000 artikelen voor u op voorraad. Onze collectie is zo op elkaar afgestemd dat er vrijwel altijd wel iets voor u tussen zit. Wij kopen kleine series in en bestellen een artikel vrijwel nooit na. Zo minimaliseren wij de kans dat u iedereen in het dorp is dezelfde trui of overhemd ziet lopen. De meeste van onze leveranciers produceren in Europa.

Onze winkel in beeld

In het nieuws

Heeft u Vlug of 1 van onze GP overhemden en polo's al gezien op de tv? Tijdens de Dutch GP van 2021 was er veel media in ons mooie Zandvoort aanwezig. Wij zijn deze diverse kanalen dan ook enorm dankbaar voor de publiciteit voor Zandvoort. Mede door deze aandacht is ook het succes van onze eigen R2 Limited Zandvoort lijn ontstaan. Mocht u onze shirts ergens in de media hebben gespot? Laat het ons dan weten. Wij zijn hier uiteraard erg trots op en plaatsen de link hiervan graag op onze website.

2021

2022