Formule 1 polo's

Onze unieke circuit Zandvoort polo's zijn inmiddels een begrip en niet meer weg te denken voor iedere racefan. Het leuke van onze race polo's is dat ze niet alleen tijdens een Formule 1 race gedragen hoeven te worden maar ook goed draagbaar zijn naar kantoor of in het café.

De meest unieke race polo's van Nederland...

Wij brengen ieder seizoen misschien wel de meest unieke racepolo's van Nederland. Door onze eigen passie, de Formule 1 te combineren met de ontwerpers van R2 Amsterdam ontstaat er een unieke combinatie wat ieder seizoen weer resulteert in de meest creatieve ontwerpen voor onze F1 shirts. Met onze Circuit polo's steelt je de show tijdens een race, voor de tv of in het café. Durf je tijdens jouw F1 party te onderscheiden en sta open voor de leuke reacties die hierop volgen.

Bekijk vlug onze nieuwste video...

Onze oranje polo wordt zelfs verkocht aan Duitsers...

In 2022 tijdens de Heineken Dutch Formule 1 in Zandvoort was onze oranje polo zo een groot succes dat deze zelfs verkocht werd aan de Duitse toeristen. Hasan Coşkun van de NOS kopte er zelfs mee dat als je een oranje polo aan een Duitser kan verkopen, je een steengoede polo in huis hebt. Ook dit seizoen is de oranje polo weer verkrijgbaar in een gelimiteerde oplage en deze keer ook in een donker blauwe variant met oranje circuitprint.

Bekijk ook eens onze unieke Formule 1 overhemden collectie