Sneaker sokken die niet afzakken van Carlo Lanza...

Ik hoor je denken...een sneakersok die niet afzakt? Hoe kan dat nou? De sneaker sokken van het Nederlandse merk Carlo Lanza worden in Italië gemaakt en hebben in de hiel een antislip laagje doormiddel van een klein streepje siliconen. Hierdoor wordt het afzakken van de sneakersok enorm beperkt. Deze sneakersokken voor mannen zijn verkrijgbaar in wit & blauw en t/m maat 47!

De 'no-show' sok die niet afzakt...

De donkerblauwe 'no show' sokken van Carlo Lanza zijn met veel zorg gemaakt in Italie. Zoals de naam al zegt zijn de sokken onzichtbaar bij het dragen van schoenen. Essentieel in de zomer wanneer je sneakers of loafers draagt. Om te voorkomen dat de sokken schuiven in de schoenen is er een anti-slip laag van silicone in de hiel laten aangebracht. In de nieuwste variant zijn nu ook 2 strips silicone aan de zijkanten toegevoegd, zodat de sok bijna niet meer uit te krijgen is. Deze 'no-show' sok voor mannen zakt dus bijna niet meer af.

Sneaker sokken een tijdloos product voor mannen...

Sneaker sokken zijn recent toegevoegd aan ons assortiment, maar nu al niet meer weg te denken. Ze zijn met zeer veel zorg gemaakt in Italie. Zoals de naam al zegt zijn deze sokken perfect bij het dragen van sneakers. Ze zijn namelijk een fractie hoger gemaakt dan de no show sokken en hierdoor dragen ze comfortabeler. Om te voorkomen dat de sokken schuiven in de schoenen is er bij deze sneaker sokken voor mannen een anti-slip laag van silicone in de hiel aangebracht.

Tips voor het behouden van jouw sneakersok...

De sneaker en no-showsokken van Carlo Lanza zijn van de hoogste kwaliteit. Ze verdienen dan ook de beste verzorging. Daarom geven we je een aantal tips mee, waarmee je jouw sokken met aandacht verzorgt. Als je de onderstaande tips ter harte neemt, dan komt dat de levensduur van jouw sneaker sokken ten goede:

  • Was de no-showsokken op maximaal 30 graden.
  • Was ze bij voorkeur binnenstebuiten.
  • Droog ze op het wasrek en niet in de wasdroger.
  • Probeer in huis zo min mogelijk op je sokken te lopen. Draag thuis comfortabele pantoffels/slippers om extra slijtage aan je sokken te voorkomen.