Com4 Dutch trousers doet wat de naam zegt...

Com4 Dutch trousers doet precies wat de naam van dit Nederlandse broeken label aangeeft, namelijk het maken van perfecte comfortabele broeken voor mannen. Com4 is al jaren actief als broeken specialist en heeft zichzelf goed weten aan te passen aan de moderne tijd zonder de wensen van de klassieke man te vergeten. Een man die een broek van Com-4 draagt wil Com4.

Perfecte pasvorm voor de klassieke man...

De broeken van Com4 hebben een perfecte pasvorm voor de man die de broek vooral niet te strak wil. De Com4 broeken sluiten mooi aan op het bovenbeen en lopen iets rechter over de kuiten. Uiteraard zijn de broeken in een mooie verhouding gemaakt zodat de broek altijd gekleed te dragen is. De taille stretchband zorgt ervoor dat de broek tijdens het zitten mee rekt. De com4 broeken zijn bij ons ook in kwartmaten verkrijgbaar. Met een kwartmaat zit een broek van Com4 altijd lekkerder onder de buik zonder het gevoel te hebben dat de broek afzakt.

Com4 broek te lang? Dan laten wij hem korter maken...

Onze gratis vermaak service geldt uiteraard ook voor de broeken van Com4. Is de Com4 pantalon net iets te lang dan laten wij hem door onze kleermaker vaak nog dezelfde dag maar altijd binnen 48 uur op de juiste lengte maken. De zoom van de Com4 broek wordt altijd origineel gemaakt zodat er bij het eindresultaat niks meer van te zien is. Zo kunnen wij ook met het merk Com4 bijna maatwerk leveren.