No-excess denim! Perfecte jeans voor € 89.95...

Onze partners van No-Excess zijn de strijd aangegaan met de grote jeans namen. Deze mannen hebben het voor elkaar gekregen om een perfect zittende sustainabel jeans te maken in de meest waanzinnige washingen voor de prijs van € 89.95. Waarschijnlijk hebben jullie deze denims al eens aangeschaft in onze winkel dan is deze pagina er voor jou om je reorder te plaatsen...nog niet bekend met deze jeans probeer hem dan eens uit of vraag ons om advies voor de juiste maat.

No-Excess jeans never out of stock...

Het never out of stock concept van No-Excess jeans is bedacht voor mannen die hun perfecte jeans gevonden hebben. Niets is zo vervelend als je de juiste spijkbroek gevonden hebt je weer op zoek moet naar een nieuw model omdat je maat of pasvorm er weer uit is. Wij proberen de jeans van No-Excess altijd op voorraad te hebben zodat je nooit zonder broek hoeft te zitten. Eenmaal een No-Excess jeans gekocht dan kunt u hem gemakkelijk nabestellen in de maat van uw keuze bij ons in de webshop. Uiteraard krijg je dezelfde service als dat je bij ons in de winkel gewend bent.

Het zit in de details...

Deatils genoeg in onze No-Excess jeans. Iedere denim heeft zijn eigen Phone pocket. In dit zesde zakje aan de linkerkant van de jeans kan je handig je telefoon wegstoppen zodat je jeans niet beschadigd. Ook mooi gedaan zijn de stoere sticknaden. Verstevigingen op de naden maken dat deze jeans duurzaam zijn. Nog een mooi detail is dat No-Excess voor iedere verkochte denim 1% doneert aan spieren voor spieren.