Brahman bracelets unieke handgemaakte armbanden...

De handgemaakt armbanden van Brahman bracelets zijn stuk voor stuk uniek. Brahman bracelets zijn onverwoestbaar. Deze armbanden zijn een stoer sieraad voor zowel heren als dames. Brahman is een Nederlands armbanden merk en is doorgebroken met de Cobra armband. De Cobra-armband staat symbool voor een “slang die zijn eigen staart opeet”, een oud symbool voor oneindigheid.

Stoere armbanden van brahman voor heren & dames...

Brahman armbanden worden gedragen door zowel mannen als vrouwen. Deze stoere armbanden worden met de hand gevlochten en zijn onverwoestbaar. De armbanden van Brahman kunnen 24/7 gedragen worden door zowel dames als heren. Deze sieraden van Brahman zijn in diverse intense kleuren verkrijgbaar en worden gemaakt van gewaxt touw. Het roestvrijstalen slot is van maritieme kwaliteit en wordt met de hand gepolijst.

Cobra armband van Brahman bracelets...

De Cobra armband van Brahman bracelets is de armband waar het voor dit Nederlandse merk allemaal mee begon. Brahman Bracelets begon als een idee van twee vrienden om een handgemaakt meesterwerk te creëren dat symbool staat voor de weg en het resultaat van continu werken aan jezelf. De Cobra armband van Brahman staat symbool voor een “slang die zijn eigen staart opeet”, een oud symbool voor oneindigheid.