Accessoires waar je een straatje voor om loopt...

Bekijk eens ons assortiment met accessoires. Verras je geliefde met zijn verjaardag, Kerst, Valentijn of verwen juist jezelf met o.a. heerlijke geuren van: Van de Zotte of stoere armbanden van Brahman bracelets. Voor deze producten loop men graag een straatje om en vanaf nu ook gewoon in onze webshop.

Van de Zotte parfum daar kom je voor terug...

Er zijn al heel wat van onze klanten die inmiddels bekend zijn met de geuren van Van de Zotte. Van de Zotte is een oer Hollands product. De geuren van Van de Zotte worden dan ook in Nederland gemaakt en vertellen het verhaal van ons mooie land wat ooit begon met de molens werd later de Polder. Nieuwsgierig? lees het hele verhaal in onze shop, of kom de geuren van Zotte eens proberen bij ons in Zandvoort

Brahman bracelets armbanden voor hem en haar...

Ben je op zoek naar een stoer maar toch uniek sieraad? Dan zijn onze armbanden van Brahman bracelets wellicht iets voor jou. De handgemaakte Brahman armbanden vertellen het verhaal van 2 Nederlandse mannen die zichzelf opnieuw wisten uit te vinden. Hun nieuwe start werd de Cobra armband. De Cobra-armband staat symbool voor een “slang die zijn eigen staart opeet”, een oud symbool voor oneindigheid.

Sneaker sokken die niet afzakken van Carlo Lanza....

Ik hoor je denken...een sneakersok die niet afzakt? Hoe kan dat nou? De sneaker sokken van het Nederlandse merk Carlo Lanza worden in Italië gemaakt en hebben in de hiel een antislip laagje doormiddel van een klein streepje siliconen. Hierdoor wordt het afzakken van de sneakersok enorm beperkt. Deze sneakersokken voor mannen zijn verkrijgbaar in wit & blauw en t/m maat 47!

De beste katoenen t-shirt voor mannen zijn van Slater...

Al jaren verkopen wij dit top product van Slater. De basic t-shirts van Slater zijn misschien wel de beste katoenen shirts voor mannen van dit moment. Door de diverse pasvormen Basic & Basic fit heb je altijd een goed passend shirt in huis. De basic valt wat ruimer en heeft een hoge ronde boord. De basic fit is een wat strakkere pasvorm zonder stretch maar met een natuurlijk geweven rek. De boord van de basic fit is wat smaller en valt wat lager op de hals.