• Gratis verzending
  • Unieke F1 rugtas cadeau

Accessoires waar je een straatje voor om loopt...

Bekijk eens ons assortiment met accessoires. Verras je geliefde met zijn verjaardag, Kerst, Valentijn of verwen juist jezelf met o.a. heerlijke geuren van: Van de Zotte of stoere armbanden van Brahman bracelets. Voor deze producten loop men graag een straatje om en vanaf nu ook gewoon in onze webshop.

Van de Zotte parfum daar kom je voor terug...

Er zijn al heel wat van onze klanten die inmiddels bekend zijn met de geuren van Van de Zotte. Van de Zotte is een oer Hollands product. De geuren van Van de Zotte worden dan ook in Nederland gemaakt en vertellen het verhaal van ons mooie land wat ooit begon met de molens werd later de Polder. Nieuwsgierig? lees het hele verhaal in onze shop, of kom de geuren van Zotte eens proberen bij ons in Zandvoort

Brahman bracelets armbanden voor hem en haar...

Ben je op zoek naar een stoer maar toch uniek sieraad? Dan zijn onze armbanden van Brahman bracelets wellicht iets voor jou. De handgemaakte Brahman armbanden vertellen het verhaal van 2 Nederlandse mannen die zichzelf opnieuw wisten uit te vinden. Hun nieuwe start werd de Cobra armband. De Cobra-armband staat symbool voor een “slang die zijn eigen staart opeet”, een oud symbool voor oneindigheid.