Overhemden zijn onze specialiteit...

Al vanaf de opening van onze winkel in 1992 zijn wij gespecialiseerd in overhemden. Je vind overhemden dan ook bij ons in allerlei varianten. Van  gedesigneerd tot aan basics en in diverse pasvormen. Inmiddels hebben wij zelfs overhemden uit onze eigen collectie! Op deze pagina vind je een overzicht van de diverse merken die wij verkopen en kan je overhemden online bij ons bestellen. De juiste pasvorm vind je in de maattabel en kom je er niet uit dan staan wij altijd klaar voor al je vragen.

Olymp jersey stretch overhemden...

Het meest comfortabele overhemd van dit moment. De Olymp jersey stretch shirts! Als je deze kwaliteit overhemden eenmaal gewend bent dan wil je niet meer anders. Deze overhemden van Olymp voelen aan als een T-shirt maar zijn elegant als een overhemd. Deze shirts zijn makkelijk te strijken of zelfs strijkvrij en stretchen mee in iedere beweging die je maakt. Door gebruik te maken van een hoogwaardige organic cotton zijn deze overhemden ademend. 

R2 Amsterdam | Limited Zandvoort collectie...

Sinds 2021 maken wij in samenwerking met R2 Amsterdam misschien wel de meest unieke race collectie van Nederland. Wij ontwerpen onze race collectie vanuit passie en hier maken wij het verschil. Kwalitatief hoogwaardige stoffen, limited designs en een perfecte pasvorm combineren wij met de service van ons familiebedrijf uit Zandvoort! Onze Formule 1 race collectie draag je niet alleen tijdens een race voor de tv maar is ook draagbaar voor naar kantoor of het café!

Het mysterie rondom het Paulus Loot shirt...

Dit jaar is het 300 jaar geleden dat de rijke koopman Paulus Loot het vissersdorpje Zandvoort en zijn aangrenzende duingebied aankocht. Om dit te vieren hebben wij de eer gekregen om een exclusief shirt te ontwerpen in de stijl van het Paulus loot jaar. Echter is rondom Paulus Loot een groot mysterie. Niemand weet hoe Paulus Loot er uit zag, ligt hij nog begraven in de familie graftombe en wat voor soort persoon was hij eigenlijk. Voor ons een leuke uitdaging dus om een gedenkwaardig shirt te ontwerpen samen met onze partner R2 Amsterdam. 1 ding verklappen wij alvast...dit shirt komt in een exclusieve oplage van maar 40 stuks! Dus wees er Vlug bij...