• Gratis verzending
  • Unieke F1 rugtas cadeau

R2 Amsterdam

Overhemden met hoogwaardig Italiaans design

R2 is het overhemd waar je al tijden naar op zoek bent. Gemaakt van de beste hoogwaardige Italiaanse stoffen en afgewerkt met de leukste details die het overhemd een unieke twist geven en altijd geïnspireerd zijn op de laatste modetrends uit Italië. Door de contrasten die altijd zichtbaar zijn wordt er een speelse mix van kleur en finesse meegegeven aan dit unieke merk. De overhemden van R2 hebben een retro chique uitstraling met een moderne twist en frivole details. Natuurlijk is R2 er in allerlei verschillende kleuren dus is er altijd wel een overhemd dat bij je past.

R2 Amsterdam overhemden   |   R2 Amsterdam polo's

R2 Amsterdam: Shirts with a twist

Deze slogan is R2 Amsterdam letterlijk en figuurlijk op het lijf geschreven. Doormiddel van een geweldige samenwerking van het R2 Amsterdam team komt dit merk iedere seizoen met een vernieuwede collectie shirts. De rode draad door de collectie is altijd een thema. Dit thema wordt bij R2 Amsterdam altijd doorgevoerd door de hele collectie en u vindt dit thema dan ook terug in de unieke en eigen ontwerpen. Bij R2 Amsterdam zult u dan ook niet snel een saai overhemd vinden, want aan kleur en vrolijkheid is hier geen gebrek. De collectie van R2 Amsterdam is net even anders...Shirts with a twist.

R2 Amsterdam | Limited Zandvoort collection

In 2021 zijn wij een unieke samenwerking aangegaan met R2 Amsterdam. De aanleiding hiervoor was de Heineken Dutch GP. Wat begon met een overhemd met het unieke ontwerp van het circuit van Zandvoort is uitgegroeid tot een niche label binnen R2 Amsterdam welke exclusief verkrijgbaar is bij Vlug menswear in Zandvoort.. In samenwerking met R2 Amsterdam ontwikkelen wij unieke designs op het gebied van autosport en kunt u bij ons terecht voor de meest creatieve shirts op dit gebied. En waar kan je nu een raceoverhemd beter kopen dan in het autosport dorp van Nederland.....precies in Zandvoort.

R2 Amsterdam | Limited Zandvoort polo's

R2 Amsterdam | Limited Zandvoort overhemden

Prachtige uni overhemden met een twist

R2-Amsterdam brengt naast de vele print shirts ook een elegante en wat rustigere lijn overhemden. R2 Amsterdam maakt hiervan gebruik van de mooiste stofkwaliteiten uit Italië. Vaak gebruiken ze bij
R2-Amsterdam aan de binnenkant van de boorden en manchetten de stoffen van de printshirts. Op deze manier is er altijd weer een leuke link naar de printen met a twist.