Filter hier uw favoriete truien merk

>> Belika col & Turtle truien | Casa Moda | Baileys | Fellows United | N.Z.A | Montechiaro <<


Wij zijn al jaren een trots verkooppunt van deze drie merken (Montechiaro, Lorenzoni en Impulso) van de Italiaanse familie Lorenzoni.
De familie Lorenzoni heeft een passie voor breigoed die in 1969 is begonnen door Egidio Lorenzoni en zijn vrouw Liliana, met bekwame producties die al snel een opwinding veroorzaakten.
Het draait allemaal om passie en zorg voor elk kledingstuk dat tot op de dag van vandaag voortduurt met de kinderen, Andrea, Elisa en Monica, die het bedrijf overnamen en nog steeds op hetzelfde originele spoor blijven met dezelfde vaardigheden, passie en liefde.
Het bedrijf dat door de kinderen wordt gerund, werd groter en groter met een preciezere uitstraling en werd over de hele wereld belangrijk met de merken "Made in Italy".
Het doel van het bedrijf is om ieder artikel met de grootst mogelijke zorg en kwaliteit te produceren en verschillende doelgroepen te bereiken. Onderzoek en passie smelten samen en vernieuwen seizoen na seizoen en creëren bijgewerkte, modieuze lijnen voor mannen, die altijd op zoek zijn naar de nieuwste modeartikelen "made in Italy".

 

Traditie, elegantie, kwaliteit.
De merken Lorenzoni, Impulso en Montechiaro omvatten waarden die als essentieel worden beschouwd in de filosofie van de Lorenzoni-familie en maken dit bedrijf uniek en anders dan de andere.
Traditie: in het heden leeft wat in het verleden de grote Italiaanse textielcultuur met smaak en competentie interpreteerde en actualiseerde.
Kwaliteit: Een mix van vakmanschap en moderne technologie, maar niet te vergeten de traditie uit het verleden. Een onderscheidend kenmerk door bekwaamheid, ervaring, creativiteit en techniek van de vaardigheidswerkers.
Fijne garens, zoals kasjmier, zijde, fijne katoen en merinowol, worden verwerkt tot unieke en iconische items. Mode als een belangrijk punt voor een succesvolle toekomst, gekenmerkt door een man die zich bewust is van zijn smaakniveau. Het smaakbewustzijn verandert in het creëren van unieke items, waarbij elk element waarden overbrengt die onmiddellijk kunnen worden waargenomen.
Het onderscheidt en onderscheidt zich.
Het familiebedrijf zet zich in voor het behoud van het milieu. De benodigde energie komt uitsluitend uit eigen hernieuwbare bronnen. Energieverspilling wordt tot een minimum beperkt, agressief en gevaarlijk verven wordt vermeden.
Montechiaro, Impulso en Lorenzoni zijn als bedrijf gecertificeerd in overeenstemming met de internationale standaardwetten voor milieubescherming.