Van de Zotte parfum | POLDER...

God created the earth, but the Dutch created Holland. Een mooier omschrijving voor onze geschiedenis kunnen wij ons niet bedenken. Van De Zotte heeft met de geur Polder een parfum ontwikkeld die een eerbetoon is aan de dappere en sterke Nederlanders die -vaak met slechts een schep in hun handen- dijken en windmolens bouwden om het land terug te winnen van de zee. Van De Zotte Polder laat je ervaren hoe het leven ruikt onder zeeniveau.

Van De Zotte Polder parfum | Een ode aan het nieuwe land...

God created the earth, but the Dutch created Holland. Een vrij onbekend gezegde, maar niets is minder waar. Ruim 2/3 van de Nederlanders woont op land dat de afgelopen eeuwen door de Nederlanders zelf is geschapen. POLDER Eau de Parfum, door Van De Zotte is een eerbetoon aan de dappere en sterke Nderlanders die -vaak met slechts een schep in hun handen- dijken en windmolens bouwden om het land terug te winnen van de zee. Dit heeft uiteindelijk geresulteerd in het polderland waar we nu op leven. Dit teruggewonnen land bleek zeer vruchtbare grond te bevatten; perfecte landbouwgrond. Ondanks dat ons land beschermd is door een netwerk van dijken, duinen en andere kustbescherming, ligt een groot deel van Nederland meters onder zeeniveau. En we zinken met een gemiddelde van 7mm per jaar. POLDER van Van De Zotte laat je ervaren hoe het leven ruikt onder zeeniveau.

Polder is een unisex eau de Parfum...

POLDER is een unisex parfum. Je ruikt vers gras, droog hout en warm hooi. De geur heeft een prachtige ontwikkeling op de huid. De hoofd ingrediënten zijn groene polderkruiden als bijvoet, scharlei en wortelzaad. Daarnaast zal je ook noten ervaren van frisse bergamot, basilicum, cederhout, patchouli en vetiver, wat zorgt voor een betoverende en aantrekkelijke, groene parfum die je regelrecht de Hollandse polders in stuurt. 100% gemaakt in Nederland. Een echte typische van de Zotte geur.

Van de Zotte Polder is altijd een eau de parfum...

Een geur van Van De Zotte wordt altijd gemaakt als eau de parfum. Eau de Parfum is een zeer sterke parfum formule, met ruim 20% pure essentiële oliën. Slechts 1 spray op elke pols is voldoende om je de hele dag heerlijk te laten ruiken. 

De ingrediënten van Van De Zotte Polder...

Bij Polder van Van De Zotte ruik je vers gras, droog hout en warm hooi. Als je je ogen sluit en in gedachte op je rug ligt in de Hollandse polder dan ruik je het voorjaar en krijg je nieuwe energie.

De hoofd ingrediënten zijn groene polderkruiden als bijvoet, scharlei en wortelzaad. Daarnaast zul je ook noten ervaren van frisse bergamot, basilicum, cederhout, patchouli en vetiver, wat zorgt voor een betoverende en aantrekkelijke, groene parfum die je regelrecht de polders in stuurt.

Van de Zotte parfum altijd leuk om cadeau te geven of te krijgen...

Een parfum van Van De Zotte is altijd leuk om te geven of om te krijgen. De parfums worden keurig verpakt in het unieke houten kistje die allemaal zijn voorzien van oer Hollands gedicht. Polder van Van De Zotte zit bijvoorbeeld in een groen gebeitst kistje voorzien van een prachtig gedicht van Jan Adriaanszoon Leeghwater. 


Polder

HADDEN ONZE VOOR-OUDERS

VOOR ONS NIETS GEDAAN,

HOLLANT HADDEN LIGTELYK TOT NIET GEGAAN.

MAAR OM DAT ZY VOOR ONS GESTREDEN HEBBEN ALS HELDEN

IS VOOR ONS NU BEREIT VEEL SCHOONEN WEIDEN EN VELDEN.

MET NOG DAAR BY 

HEERLIJKE WOONINGE ABONDANT ZO DAT WIJ NU VEILIG WOONEN IN ONS VADERLAND.


Tip een vriend over Van de Zotte...

Geef polder van Van De Zotte cadeau met bijvoorbeeld: Vaderdag, Kerst, Valentijn of verjaardag. Of tip je vrienden hieronder over deze unieke in Holland gemaakte geuren Polder, Mills & Wild van Van De Zotte.