Casa Moda V-hals truien zijn van zeer hoog niveau...

Al jaren zijn wij trots op onze vaste rots in de branding! Het Duitse kwaliteitsmerk Casa Moda biedt een geweldige kwaliteit
v-hals trui. Gemaakt van een heerlijk zachte Pima cotton met een regular-fit. De v-hals truien van Casa Moda zijn beschikbaar v.a. maat M t/m 4 XL en het gehele jaar door in diverse kleuren beschikbaar. 

Truien zijn gemaakt van ultra zachte Pima katoen...

De v-hals truien van Casa Moda worden gemaakt van ultra zacht Pima katoen. Pima katoen is de zachtste en sterkste katoensoort die er bestaat. Pima katoen wordt op een duurzame manier gemaakt. De v-hals truien van Casa Moda worden altijd van deze katoensoort gemaakt en Casa Moda garandeert dan ook altijd dezelfde kwaliteit en pasvorm.

Regular fit pasvorm...

De V-hals truien van Casa Moda zijn gesneden in een regular fit pasvorm. Dit betekend dat de truien niet te strak om het lijf zitten maar ook zeker niet te los. Er wordt bij de pasvorm, als de maat groter wordt rekening gehouden met een buikje. Ten alle tijden zullen de truien mooi aansluiten op de heupen omdat er een vormvaste boord zit aan de onderkant. Overigens is de vormvastheid van deze Casa Moda v-hals truien nog een pluspunt waar veel mannen op terug komen. He je eenmaal een Casa Moda V-hals trui bij ons gekocht dan zou dit zo maar eens een terugkomend item in je garderobe kunnen zijn.

Casa Moda ook in de grote maten beschikbaar...

De Casa Moda v-hals truien zijn bij ons ook beschikbaar in de grote maten. Deze truien van Casa Moda zijn bij ons verkrijgbaar v.a. maat M t/m 4 XL en in overleg kunnen wij deze truien zelfs tot maat 6 XL bestellen. Hiervoor kan je altijd even contact met ons opnemen. Wij kijken dan welke kleur v-hals trui van Casa Moda op dat moment beschikbaar is in de gewenste maat. Uiteraard bieden wij de mogelijkheid om de truien een keer te komen passen bij ons in Zandvoort. Eenmaal de juiste maat gevonden, dan kan je deze Casa Moda V-hals truien gemakkelijk nabestellen op onze website. Uiteraard met dezelfde service en garantie die wij al meer dan 30 jaar geven.