Truien & Vesten die heb je wel nodig in Zandvoort...

Aan de Hollandse kusten kan nog wel eens een fris windje staan. Truien en vesten zijn dan ook niet weg te denken uit ons assortiment. In de winkel een zeer uitgebreide keuze van bekende kwaliteitsmerken zoals bijvoorbeeld Casa Moda, Baileys, New Zealand Auckland en No-Excess. Maar ook ons eigen private label Badgast roept vragen op om even een kijkje te nemen...

Badgast Zandvoort voor echte levensgenieters...

Onze Badgast Zandvoort collectie is gemaakt voor echte levensgenieters. Comfortabele sweaters om heerlijk mee over het strand te wandelen en printen die betrekking hebben op leuke herinneringen aan de Hollandse kust. Eindeloos genieten en alles uit het leven willen halen, dat is volgens ons een echte Badgast. Wear your memories and create new ones.

Casa Moda v-hals truien voor iedere gelegenheid...

Onze Casa Moda v-hals truien zijn een echt tijdloos product. Bij ons is dit een artikel die iedere man wel mee kan pakken. De v-hals truien van Casa Moda zijn ook gemakkelijk na te bestellen bij ons online omdat de pasvorm van de trui (regular fit) altijd hetzelfde is. De v-hals truien van Casa Moda zijn gemaakt van een heerlijk zachte pima katoen. Een prachtig product voor een zeer scherpe prijs..