Een Badgast is een levensgenieter...

Met de wind door je haren een lange strandwandeling maken, genieten van de ondergaande zon.
Tijd besteden aan jezelf, familie en vrienden. Je koestert deze momenten en verzameld herinneringen. 
Geniet je van het leven....dan ben jij volgens ons een Badgast!

Vakantie naar de Hollandse kust? Dan ben jij een Badgast...

Jezelf de tijd gunnen om er even tussen uit te gaan, mooie herinneringen bouwen met familie en vrienden. Jezelf relaxt willen voelen in je kleding en er toch stijlvol uit blijven zien. Genieten van een lekker drankje op het strand of een wandeling door de duinen. Tot in de late uurtjes genieten om vervolgens de zon weer te zien opkomen. Het maximale uit het leven willen halen. Je bent een echte levensgenieter en volgens ons dus een echte BADGAST!

Waarom de naam...Badgast?

Wij liepen al lang rond met het idee om een eigen Zandvoort sweater lijn te beginnen. Wat lokaal begon met herinneringen uit Zandvoort kreeg al snel landelijke bekendheid. Een nieuwe naam was nodig om het merk een gezicht te geven wat breder inzetbaar kon zijn. Wij wilden dicht bij ons concept blijven, het maken van kwalitatief hoogwaardige producten voor mensen die net als ons genieten van het leven. Mijn opa Korstiaan Koper (Kor) vond mij altijd een levensgenieter en noemde mij dan ook Badgast! Opa Kor gaf aan dit woord zijn eigen betekenis en dit was precies de naam die nodig was om onze sweaters een identiteit te geven. Badgast staat voor genieten van het leven. Helaas kunnen wij niet meer samen genieten maar wat zou hij trots geweest zijn om zijn omschrijving van levensgenieter als merk terug te zien.

Hoe herken je een echte Badgast...

Onze Zandvoort sweaters zijn gemaakt van hoogwaardig organisch katoen, hebben een perfecte pasvorm en unieke eigen designs. Een originele Badgast sweater herken je direct aan het reddingsboei symbool. Deze heerlijke sweater moet jou namelijk wel redden als ineens het weer omslaat en de temperatuur aan de Hollandse kust een paar graden zakt door bijvoorbeeld zeedamp. Ook op de kwaliteit van onze sweaters kan je vertrouwen, door onze jarenlange ervaring in de confectie weten wij de juiste materialen en pasvormen te kiezen.

Heeft Badgast alleen Zandvoort sweaters...

Wij geloven in ondernemen op de lange termijn. Wij zijn Badgast gestart met een ambitie. Onze ambitie is om van Badgast een merk te maken met sweaters en shirts geïnspireerd door de Hollandse kusten. Voorlopig gaan we eerst eens waarmaken waar we voor staan en samen met Zandvoort en zijn Badgasten ons merk op de kaart zetten. Een echte Badgast heeft namelijk geen haast, gaat voor kwaliteit en komt ergens voor terug als het goed is...

Bestel jouw Badgast Zandvoort sweater...