Gratis verzending op al uw online bestellingen

Home » Overhemden | Race & Circuit print

Over R2-Zandvoort

R2 Zandvoort is ontstaan uit spontaniteit en passie voor autosport, Formule 1 en Zandvoort. Na het geweldige succes met onze race-overhemden in 2021 merkte wij dat er behoefte was aan een stijlvolle kledinglijn met als thema autosport. De eerste shirts die wij verkochten zijn ontworpen en gemaakt door Mike Weijman eigenaar en ontwerper van het bekende shirtlabel R2-Amsterdam. Door de passie van Mike voor de autosport en ons enthousiasme voor het ontwikkelen van nieuwe producten is het sub-label R2-Zandvoort ontstaan. Dit betreft een echte racing collectie bestaande uit raceprint overhemden en polo's. In de aanloop naar de Formule 1 race in Zandvoort 'September 2021' heerste er een bijzondere energie in het kleine dorpje aan de kust en ademde Zandvoort Autosport op het hoogste niveau. Alles klopte, en als grote bonus voor Zandvoort en alle race fans won Max Verstappen deze prachtige race. En juist uit deze mooie energie is R2-Zandvoort geboren. Dit is de plek waar een specialist in print overhemden (R2-Amsterdam) de samenwerking met een 'local hero' zocht met dezelfde passie en visie. Namelijk een stijlvolle race-print collectie op de markt brengen voor mannen die net als wij zo genieten van deze mooie momenten.

 

Overhemden en polo's in race/circuit thema

De R2-Zandvoort collectie bestaat uit print overhemden en poloshirts voor mannen in het thema racing en autosport. De collectie is stijlvol en kan gedragen worden tijdens een raceweekend maar ook zeker naar kantoor of het café. De ontwerpen hebben allemaal een eigen betekenis met betrekking op autosport. Zo is 1 van onze absolute bestsellers het overhemd met het circuit van Zandvoort en is het shirt met klassieke raceauto's een echte eyecatcher.

 

Officiele verkooppunt

De kracht van de Formule 1 in Zandvoort is dat het een klein dorp lukt om een gigantisch event te organiseren. Waarom? Er zit wilskracht en passie achter. Juist om die reden is er voor gekozen door R2 om het merk, de volledige verkoop en aftersales exclusief bij 1 kleine zelfstandige ondernemer onder te brengen. Een ondernemer die met 28 jaar winkel ervaring in Zandvoort passie heeft voor zijn zaak en producten. Zo heeft u als fan van onze shirts, altijd een aanspreekpunt die meteen weet waar uw vraag over gaat. Kunt u de complete collectie passen en ervaart u altijd datzelfde gevoel wat wij met onze race shirt collectie ervaren. U besteld uw R2-Zandvoort overhemd of polo eenvoudig bij Vlug menswear gevestigd in het gezellige centrum van Zandvoort. Waar wij Ben en Dave Vlug ( Vader&Zoon) altijd voor u klaarstaan.

 

Tot Vlug, Ben, Dave en Mike

Vlug menswear & R2-Zandvoort | The ultimate raceshirt collection