Giordano overhemden

Giordano staat bekend om zijn bijzondere overhemden. Met een Giordano overhemd haalt u kwaliteit in huis. Met de unieke printen van Giordano straalt u op iedere gelegenheid. De trend op het gebied van print overhemden past Giordano ook toe op hun hoogwaardige pique poloshirts en colberts. Al ruim 10 jaar lang zijn wij een verkooppunt van het merk Giordano en vindt u bij ons een ruim assortiment overhemden, poloshirts en colberts.

Giordano raceauto overhemd

Dit voorjaar hebben wij dit raceauto overhemd van Giordano voor u ingekocht. Dit overhemd van Giordano met Formule 1 raceauto print is uitgebracht in korte mouw. Dit Geweldig leuke shirt met kleine raceauto's draagt u in het café of thuis voor de tv. Maar in ieder geval draagt u dit raceauto overhemd om uw liefde voor de F1 te tonen. De Giordano overhemden met raceauto's worden ook regelmatig gespot op tv bij o.a. Viaplay in uitzendingen gepresenteerd door o.a. Tom Coronel

Giordano raceautoshirt

Hiernaast het leuke Giordano overhemd met kleine Formule 1 auto's. Dit shirt van Giordano hebben wij in het voorjaar van 2022 voor u ingekocht ingekocht en heeft een korte mouw. Helaas is dit overhemd van Giordano met raceautoprint uitverkocht. Maar kijkt u ook eens bij onze eigen collectie race en circuit overhemden.

Giordano poloshirts

Tevens hebben wij in de collectie de poloshirts van Giordano. Net als bij de overhemden vindt u bij de Giordano poloshirts unieke printen en comfortabele luxe stoffen. Een goede pasvorm is  misschien nog wel het allerbelangrijkste en ook dat snappen ze bij Giordano maar al te goed. Kom eens langs bij ons in de winkel en bekijk op je gemak de collectie poloshirts van Giordano.