Formule 1 shirts uit Zandvoort...

Unieke Formule 1 shirts met race en circuit prints. Deze speciale Zandvoort Edition overhemden en polo's van R2 Amsterdam zijn exclusief te koop bij Vlug Menswear. Geniet in stijl van de Dutch GP in Zandvoort.

Formule 1 polo's   |   Formule 1 overhemden

F1 polo's

F1 overhemden

F1 Truien

Blijf als eerste op de hoogte...

Schrijf je in voor Vlug nieuws! Op deze manier blijf je als allereerste op de hoogte van de ontwikkelingen in onze winkel en mis je bijvoorbeeld niet de jaarlijkse lancering van onze unieke F1 shirts. Wij mailen alleen als we ook echt iets te melden hebben. Dus schrijf je hiernaast Vlug in...

Unieke F1 rugtas cadeau...

Bij aankoop van een R2 Zandvoort Edition overhemd of polo ontvang je een unieke Formule 1 Zandvoort rugtas cadeau. Wil je deze Formule 1 rugtas met onze unieke circuit Zandvoort print aan iemand cadeau geven dan is deze rugtas ook te bestellen op onze webshop. Super handig voor naar het strand of neem deze rugtas samen met je vrienden mee naar de Heineken Dutch GP.

R2 Amsterdam & Vlug menswear hoe het begon...

Dat onze raceshirts uniek zijn wist je al, maar hoe wij hiermee zijn begonnen is nog specialer. In 2021 tijdens de aanloop naar de Heineken Dutch GP kwamen wij in contact met Mike Weijman van R2 Amsterdam. Mike had een overhemd ontworpen met hierop een waanzinnige print met het circuit van Zandvoort. Wij kochten dit shirt direct in en wisten hiervan tijdens de Dutch GP 2021 in korte tijd een landelijk succes van te maken. De raceshirts kwamen veelvuldig in de media en de bestellingen kwamen overal vandaan. Dit was aanleiding om met R2 Amsterdam een unieke samenwerking aan te gaan...de R2 Amsterdam | Limited Zandvoort collectie was geboren. 

Uniek in Nederland met onze eigen race ontwerpen...

Om ons te blijven onderscheiden ontwikkelen wij samen met R2 Amsterdam onze eigen race printen. In de verzadigde markt van Formule 1 producten proberen wij iets totaal anders te brengen. Wij zijn van begin tot eind betrokken bij de ontwikkeling van de raceprinten. De ontwerpen maken wij in een thema. Het thema van onze nieuwe F1 collectie van 2023 is History of racing. Wij nemen jullie mee naar de klassiekers van vroeger. De auto's waar wij nog steeds van kunnen genieten en waar de autosport allemaal mee begonnen is. Onze raceshirts worden gemaakt op hoogwaardig katoen en hebben een mooie pasvorm