Van de Zotte parfum | Wild...

Een eerbetoon aan de laatste overgebleven stukken oer natuur van Nederland, zoals de betoverende bossen op de Veluwe, of de woeste duinen in Zandvoort in volle glorie. Denk aan de ongerepte natuur waar herten, everzwijnen en vossen vrij leven. Denk aan Puur, denk WILD. De nieuwste geur van Van De Zotte parfum.

Wild parfum is de nieuwste geur van Van De Zotte...

WILD Eau de Parfum brengt je naar de laatste wilde natuur van Nederland, zoals de sprookjesachtige bossen op de Veluwe, de Utrechtse Heuvelrug en het Drents-Friese Wold, de Zandvoortse duinen waar de hoge dennenbomen afgewisseld worden door grote zandvlaktes, kleine meertjes en velden vol bloeiende heide. Hier leven wilde dieren als everzwijnen, edelherten, vossen en zelfs wolven. ’s Nachts draait het in deze bossen om de jacht. Om eten of gegeten worden. Dierlijke opwinding zorgt voor geurnoten van musk en vacht, vermengd met de geur van naaldbomen, hars, heide en een eeuwenoud tapijt van bladeren en mos. Dit is WILD. Durf je het aan?

WILD is een unisex parfum. We hebben hard gewerkt om de betoverende geur van de Nederlandse bossen te vertalen naar een draagbare parfum. En we denken dat het is gelukt. Je zult absoluut het bos ruiken, met de onmiskenbare geur van dennenbomen, de zoete geur van hars en heide, vochtige bodem van blad en mos. Alles afgemaakt met een wild en dierlijk randje van musk, oudh en rokerig vetiver, wat ervoor zorgt dat de parfum zeer lang blijft hangen.

Eau de Parfum is een sterke vorm van parfum, met zo'n 20% aan pure parfum. Slechts één spray op de polsen is voldoende om de hele dag heerlijk te ruiken.