FLAT FRONT

Het model ‘Flat front’ is een comfortabele broek met klassieke en rechte pasvorm. De broek heeft een voetwijdte van 39 cm en kenmerkt zich door de steekzak. U kiest uit vele kleuren in de katoen, denim, wol en Trelana wol corduroy collectie. Het model Flat Front zit extreem comfortabel door de stabiele elastische stretch-band aan de binnenzijde van de broek. De broek is voorzien van een rubberen hemdstopper zodat uw overhemd niet schuift. Model Flat Front wordt altijd met een luxe bijpassende riem geleverd.

HOE DRAAGT U UW COM4 TROUSERS?

 

Het model Flat Front kunt u dragen tijdens de meest uiteenlopende gelegenheden. Heeft u een belangrijke vergadering? Draag deze broek dan samen met een nette colbert voor een professionele look. Een gezellig feestje? Kies een broek met unieke kleur, draag een vlotte schoen eronder en u komt perfect voor de dag. Voor een dagje op de fiets is de semi-sportieve en soepele denim een zeer comfortabele keuze.

PRODUCTIE

De broeken van COM4 Trousers zijn geproduceerd in Europa en voldoen daarmee aan de Europese regelgeving. De productie vindt plaats in Roemenië. Onze productiebedrijven zijn BSCI gecertificeerd en de wasserij heeft het Oeko-Tex Standard 100 keurmerk. Daarnaast zijn de grondstoffen per broek afkomstig van onze weverijen in Italië, Duitsland, Turkije en Portugal. Met deze werkwijze beheersen we het hele proces zodat we de perfecte pasvorm kunnen garanderen.

 

WASINSTRUCTIES

Volg de was instructies en tips om zo lang mogelijk plezier van uw broek te hebben. Katoen is een natuurproduct en het is daarom belangrijk om hier voorzichtig mee om te gaan.