Van de Zotte | MILLS | HET AMBACHT VAN DE MOLENAAR

Als men aan Nederland denkt, komt de molen al gauw in gedachten. En dat is eigenlijk vrij logisch, aangezien een groot deel van het Hollandse landschap te danken is aan het gebruik van windmolens. De grond onder onze voeten noch de rijkdom waarin wij leven, hadden nooit zo waardevol kunnen zijn als in het verleden niet ruim 10.000 prachtige molens ons land bewerkten. Helaas zijn er hier momenteel nog maar zo’n 1200 van over.
Wij koesteren het ambacht van de Hollandse molenaar en daarom hebben wij een parfum ontwikkeld met de prachtige mix van geuren die ontstaat uit de specerijen die vroeger door de molens werden gemalen. Voor moedige mannen die niets uit de weg gaan. Voor mannen die de strijd met de elementen aangaan, maar genieten van haar oogst, haar wind en haar regen. Herinneringen en geuren van een rijke historie komen samen in deze parfum. MILLS is onze manier van terug in de tijd reizen naar de Gouden Eeuw.

Dare to go Dutch en MILLS zal je zintuigen strelen.

INGREDIËNTEN

The basis ingrediënten voor MILLS zijn kruidnagel, kaneel en peper. Deze specerijen werden vroeger door de molens gemalen, nadat ze via maandenlange bootreizen vanuit het Verre Oosten naar Nederland waren gebracht. Zelfs wij hadden niet gedacht dat de geuren van deze specerijen zo goed samen zouden passen! Naast deze specerijen zul je noten ervaren van fris bergamot, aards vetiver, zoete saffraan, een hintje tabak en een vleugje leder. Dit resulteert in een betoverende en charmante, kruidige parfum.